Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag är ett företag som finns i Bollnäs. I Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ellner, Ulla Marianne som är född 1966 och har titeln VD, Ellner, Ulla Marianne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Dick Eie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gert Eje som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Pär Tommy som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulla-Britta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotLindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag på telefon 0278-652300.

Bolaget skall bedriva gruskrossning, entreprenadverksamhet, transporter, uthyrning av maskiner, konsultverksamhet i gruskrossnings- och entreprenadbranschen, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt i anslutning till uppräknade arbetsområden förenlig verksamhet.

Idag är Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ellner, Ulla Marianne -Larsson, Dick Eie -Larsson, Gert Eje -Larsson, Pär Tommy -Larsson, Ulla-Britta

Krossentreprenad i Kilafors Aktiebolag har 556308-8961 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.