Tönnebro Gruppen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, samt tillhandahålla administrativa tjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tönnebro Gruppen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Tönnebro Gruppen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1987-09-10 så skapades Tönnebro Gruppen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tönnebro Gruppen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tönnebro Gruppen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556305-3858 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Tönnebro Gruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Tönnebro Gruppen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3350445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Larsson, Bernt Roger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tönnebro Gruppen Aktiebolag är Larsson, Bernt Roger som är född 1940 och har titeln VD, Larsson, Bernt Roger som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pårs, Ann-Charlotte som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jill Lilian Vilhelmina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln RevisorSvensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .