Åbergs Gräv Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Åbergs Gräv Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Åbergs Gräv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åbergs Gräv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åbergs Gräv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-26. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åbergs Gräv Aktiebolag ska trivas.

Åbergs Gräv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva grävmaskinrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åbergs Gräv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Åbergs Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Åbergs Gräv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-39137.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åberg, Hans Thomas -Åberg, Maria Anna Susanne.

De som är på något sätt har med Åbergs Gräv Aktiebolag är Åberg, Maria Anna Susanne som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Åberg, Hans Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Astrid Inger som är född 1943 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Åbergs Gräv Aktiebolag har 556296-8205 som sitt organisationsnummer.