S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556287-3587.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0278-665019 alternativt besöka eller skicka post till S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag på följande adress Västerböle, 821 98, Rengsjö.

S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I S-G Nordhs Plåtslageri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nord, Lars-Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Nord, Sven Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra plåtslageriarbeten samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.