Hertsjö Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556280-2313 är organisationsnummer för bolaget Hertsjö Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hertsjö Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Hertsjö Entreprenad Aktiebolag finns i.

Hertsjö Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hertsjö Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Hertsjö Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hertsjö Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hertsjö Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-36113 eller genom brev på följande adress:
Hertsjö 6913, 821 91, Bollnäs

Bolaget skall utföra grävmaskinsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hertsjö Entreprenad Aktiebolag och det är Borvall, Hans Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Borvall, Eva Marie Therese som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,