Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556280-0937 är organisationsnummer för verksamheten Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag finns i.

Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-07-03 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-12331 eller genom brev på följande adress:
Hedg. 27, 821 32, Bollnäs

Bolaget skall utföra besiktningar, arkitektarbeten, konsultationer inom byggsektorn, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Sjölund Byggkonsult Aktiebolag och det är Sjölund, Leif Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Leif Bruno som är född 1942 och har titeln Suppleant, Edling, Inger Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,