Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556279-6986.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0278-650590 alternativt besöka eller skicka post till Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB på följande adress Byggens v. 11, 823 91, Kilafors.

Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Byggens Bygg o Betong i Kilafors AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Evelina Sofia som är född 1976 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggverksamhet såsom nybyggnationer och renoveringar på trä- och betongsidan, vvs-service, grävningsarbeten samt försäljning av betongprodukter, rördelar och övrigt byggmaterial.