Bokströms Måleri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556265-8343 är organisationsnummer för företaget Bokströms Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokströms Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Bokströms Måleri Aktiebolag finns i.

Bokströms Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-10-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokströms Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Bokströms Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bokströms Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bokströms Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-40211 eller genom brev på följande adress:
Forsbrov. 7, 820 10, Arbrå

Bolaget skall utföra måleriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokströms Måleri Aktiebolag och det är Bokström, Bengt Staffan som är född 1945 och har titeln VD, Bokström, Bengt Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Inga Britta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,