Kjell Roos Turné Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Kjell Roos Turné Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. Kjell Roos Turné Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Kjell Roos Turné Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556259-8648.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0278-45580 alternativt besöka eller skicka post till Kjell Roos Turné Aktiebolag på följande adress Stentorpsgränd 4, 820 10, Arbrå.

Kjell Roos Turné Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-04-13.

I Kjell Roos Turné Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ahderinne, Eva Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med reklamartiklar. Bedriva konsultverksamhet inom nöjesbranschen. Bedriva transporter inom nöjes- och travsportsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.