Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556254-0350 är organisationsnummer för verksamheten Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag finns i.

Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-02-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lund, Bernt Olof -Persson, Sten Ola Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-650014 eller genom brev på följande adress:
Bufara, 0 , Kilafors

Bolaget skall driva försäljning och tillverkning av träprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsinge Takspån Försäljnings Aktiebolag och det är Lund, Bernt Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sten Ola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Jan Bertil som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Anders Erik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantBollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,