Spännare Jordbruk AB

Gävleborgs län

Information

Spännare Jordbruk AB är ett av många verksamheter som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Spännare Jordbruk AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Spännare Jordbruk AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Spännare Jordbruk AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1984-08-15. Men sedan 1988-01-01 så har Spännare Jordbruk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lilltjära 6229, 823 91, Kilafors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spännare Jordbruk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-654175.

Bollnäs arbetar för att verksamheter som Spännare Jordbruk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spännare Jordbruk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva jordbruk, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, uthyrning av motorfordon och jordbruksredskap och i anslutning till uppräknade verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spännare Jordbruk AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spännare Jordbruk AB och det är följande personer,

Organisationsnummer för Spännare Jordbruk AB är 556247-6969.