UTM Sölvkroken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva grossisthandel inom jakt, fiske och fritid samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för UTM Sölvkroken AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är UTM Sölvkroken AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1984-08-27 så skapades UTM Sölvkroken AB och verksamheten är har F-skattsedel UTM Sölvkroken AB har haft det sedan 2005-10-20.

UTM Sölvkroken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556246-7208 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är UTM Sölvkroken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med UTM Sölvkroken AB så går det att nå dem via telefon på 0278-40555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom UTM Sölvkroken AB är Gjetmundsen, Tom Rune som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Gjetmundsen, Tom Rune som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Egrem, Anne Hilde som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundqvist, Johan Robert som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.