Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556232-1777 är organisationsnummer för bolaget Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag finns i.

Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-07-20 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-40540 eller genom brev på följande adress:
Ö. Norrängev. 20, 820 10, Arbrå

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och försäljning av byggnadsmaterial, sågverksrörelse och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlgrens Bygg & Trä Aktiebolag och det är Dahlgren, Bror-Inge som är född 1950 och har titeln VD, Dahlgren, Bror-Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransén, Bror Per-Anders som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,