Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag är ett företag som finns i Bollnäs. I Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomberg, David Bruno som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars-Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Gun-Britt Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Karin Marta Kerstin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag på telefon 0278-14870.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bollnäs Plåt Blomberg & Persson Aktiebolag har 556227-3523 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.