Bollnäs Revisionsbyrå AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva revisionsbyråverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bollnäs Revisionsbyrå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Bollnäs Revisionsbyrå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1982-11-10 så skapades Bollnäs Revisionsbyrå AB och bolaget är har F-skattsedel Bollnäs Revisionsbyrå AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bollnäs Revisionsbyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556222-4963 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Bollnäs Revisionsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bollnäs Revisionsbyrå AB så går det att nå dem via telefon på 0278-636263 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bollnäs Revisionsbyrå AB är Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln VD, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor, .