ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB

Gävleborgs län

Information

ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB är ett företag som finns i Bollnäs. I ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Jan Hilding som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Karin Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB på telefon 0278-19550.

Bolaget skall bedriva mässverksamhet, elektriska installationer, försäljning av elektrisk materiel, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB av bolagstypen Aktiebolag.

ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ExpoFöretaget Jan Bergströms El AB har 556216-2668 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.