Kilafors Emballage Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556208-1900 är organisationsnummer för verksamheten Kilafors Emballage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kilafors Emballage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Kilafors Emballage Aktiebolag finns i.

Kilafors Emballage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-01-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kilafors Emballage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Kilafors Emballage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kilafors Emballage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Englund, Hans Inge -Englund, Karin Ella-Britt

Vill ni komma i kontakt med Kilafors Emballage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-650800 eller genom brev på följande adress:
Tegelbruksv. 26, 821 43, Bollnäs

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja emballage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kilafors Emballage Aktiebolag och det är Englund, Hans Inge som är född 1947 och har titeln VD, Englund, Hans Inge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Karin Ella-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor