Dala Helsinge Sports Group AB

Gävleborgs län

Information

556206-3056 är organisationsnummer för företaget Dala Helsinge Sports Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala Helsinge Sports Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Dala Helsinge Sports Group AB finns i.

Dala Helsinge Sports Group AB har varit registrerat sedan 1980-09-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala Helsinge Sports Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Dala Helsinge Sports Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala Helsinge Sports Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Dala Helsinge Sports Group AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-16600 eller genom brev på följande adress:
V. Stationsg. 4, 821 43, Bollnäs

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom sport och fritidssektorn, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala Helsinge Sports Group AB och det är Pettersson, Bengt Patrik som är född 1964 och har titeln VD, Carlsson, Jan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolkéus, Clas Göran Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Croon, Per Tony som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Pär Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bengt Patrik som är född 1964 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor