Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-09-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag ska trivas.

Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva färghandel och utföra mattläggning samt uppfödning och tävlingsverksamhet med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-15600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag är Adolfsson, Claes-Bertil Albert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Karin Anita som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Färgcenter Claes Adolfsson Aktiebolag har 556206-1274 som sitt organisationsnummer.