Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket)

Gävleborgs län

Information

Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) har haft sedan 2000-10-09. Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 26, 820 10, Arbrå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-41165.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat.

Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) har idag 556194-2706 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket)

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

I Matbutiken i Arbrå AB (Ica Supermarket) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lenke, Lars-Erik Stefan som är född 1958 och har titeln VD, Lenke, Lars-Erik Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenke, Ingegerd Lillemor som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.