Bollnäs Bilaffär Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-06-27. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bollnäs Bilaffär Aktiebolag ska trivas.

Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning, leasing av bilar, husvagnar, skotrar, motorcyklar, traktorer, släpvagnar samt sälja tillbehör och utföra reparationer till ovannämnda enheter. Äga och förvalta samt idka handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Bollnäs Bilaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Bollnäs Bilaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-18500.

Firman tecknas var för sig av -Ohlsson, Inger Kristina -Ohlsson, Mats Carl Torbjörn.

De som är på något sätt har med Bollnäs Bilaffär Aktiebolag är Ohlsson, Mats Carl Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Inger Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bollnäs Bilaffär Aktiebolag har 556166-0688 som sitt organisationsnummer.