Olsson i Söräng Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Olsson i Söräng Aktiebolag är ett företag som finns i Bollnäs. I Olsson i Söräng Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Anneli som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Bror Erik Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, Rune Johansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olsson i Söräng Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Olsson i Söräng Aktiebolag på telefon 0278-39120.

Bolaget skall bedriva åkeri, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt idka däremd förenlig verksamhet.

Idag är Olsson i Söräng Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olsson i Söräng Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Olsson i Söräng Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Olsson i Söräng Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olsson i Söräng Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Olsson i Söräng Aktiebolag har 556144-3358 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.