Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1970-10-14 så skapades Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556140-0630 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0278-40175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tyko Janssons Plåtslageri Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .