Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Aktiebolag som heter Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1969-04-01 så har Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag varit registrerat och sedan 1969-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Långg. 17, 821 43, Bollnäs. Vi ni istället prata med Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag så kan ni göra det på 0278-10025.

Bolaget skall bedriva synundersökning, utprovning och försäljning av glasögon och kontaktlinser samt bedriva försäljning av data- utrustning inkl. program- och systemutveckling, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Palmér, Jan Axel som är född 1968 och har titeln VD, Palmér, Jan Axel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Clas Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palmér, Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmer Svensson, Marie Louise C som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmér, Håkan -Palmér, Jan Axel -Palmer Svensson, Marie Louise C -Svensson, Clas Göran .

Glasögonhuset Palmérs Aktiebolag har 556124-9037 som sitt organisationsnummer.