Växbo Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Växbo Entreprenad Aktiebolag är ett bolag som finns i Bollnäs. I Växbo Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skogens, Kjell Staffan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogens, Ann Margaretha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Växbo Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Växbo Entreprenad Aktiebolag på telefon 0278-10075.

Bolaget skall utföra golv- och väggbeläggningsarbeten, utföra markentreprenadarbeten, äga och förvalta fastigheter och värdepapper,samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Växbo Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Växbo Entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Växbo Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-14 och Växbo Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Växbo Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Växbo Entreprenad Aktiebolag har 556121-7950 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.