Bollnäs Busstrafik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556109-7337 är organisationsnummer för bolaget Bollnäs Busstrafik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bollnäs Busstrafik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Bollnäs Busstrafik Aktiebolag finns i.

Bollnäs Busstrafik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-04-26 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bollnäs Busstrafik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bollnäs Busstrafik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bollnäs Busstrafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bollnäs Busstrafik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-10262 eller genom brev på följande adress:
Renslyckan 12, 821 50, Bollnäs

Bolaget skall bedriva yrkesmässig linje- och beställningstrafik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bollnäs Busstrafik Aktiebolag och det är Eriksson, Ulf Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Sten Erik som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehnberg, Åsa Anette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,