Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset)

Gävleborgs län

Information

556072-0756 är organisationsnummer för verksamheten Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) finns i.

Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) har varit registrerat sedan 1960-05-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) så kan ni göra det på telefon genom 0278-14849 eller genom brev på följande adress:
Blomsterv. 11, 821 40, Bollnäs

Bolaget skall driva försäljning av blommor i parti och minut samt utföra bindning av kransar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hoffstens Blommor Aktiebolag (Centrumhuset) och det är Eriksson, Sven-Erik som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulla Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, de Mander, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,