Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan)

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Aktiebolag som heter Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan). Det finns flera bolag som liknar Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1958-08-20 så har Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderhamnsv. 20, 821 50, Bollnäs. Vi ni istället prata med Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) så kan ni göra det på 0278-15920.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva försäljning, agentur- och konsultverksamhet inom textilbranschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Häggeborg, Anders Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggeborg, Gun Sylvia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Warpnäs Förvaltnings Aktiebolag (Sparbössan) har 556067-0746 som sitt organisationsnummer.