Necks Verkstäder AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Necks Verkstäder AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Necks Verkstäder AB är ett av dem. Statusen för Necks Verkstäder AB är att Bolaget är aktivt.

Necks Verkstäder AB är ett Aktiebolag och skapades 1954-11-30. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Necks Verkstäder AB ska trivas.

Necks Verkstäder AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning med verkstads- produkter, linjematerial och metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Necks Verkstäder AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Necks Verkstäder AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Necks Verkstäder AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8549888.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Necks Verkstäder AB är Lovén, Carl Magnus som är född 1976 och har titeln Likvidator, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Necks Verkstäder AB har 556060-3820 som sitt organisationsnummer.