Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia)

Gävleborgs län

Information

Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) har haft sedan 1994-01-01. Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 7, 821 43, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-13300.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) Privat, ej börsnoterat.

Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) har idag 556056-8262 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Norell, Curt -Norell, Elsa Kristina är den som för stunden ansvarar för Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia)

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsutrustning samt biltillbehör ävensom bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper och i anslutning därtill förenlig verksamhet.

I Sport & Maskin Aktiebolag (Team Sportia) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norell, Elsa Kristina som är född 1950 och har titeln VD, Norell, Elsa Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Falberg, Anna Katarina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Björn Vilhelm som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Curt som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorBollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .