FloCom AB

Gävleborgs län

Information

FloCom AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där FloCom AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. FloCom AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. FloCom AB har funnits sedan och 2000-02-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FloCom AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-339966.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FloCom AB Privat, ej börsnoterat.

FloCom AB har idag 556036-2708 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för FloCom AB

Bolaget skall bedriva administrativ konsultverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I FloCom AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikman, Sten Niklas Johannes som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Karin Anette Marianne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Norinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.