Tommy Hanssons Taxi

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Tommy Hanssons Taxi är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Tommy Hanssons Taxi är ett av dem. Statusen för Tommy Hanssons Taxi är att Bolaget är aktivt.

Tommy Hanssons Taxi är ett Enskild firma och skapades 1992-07-20. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Tommy Hanssons Taxi ska trivas.

Tommy Hanssons Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Hanssons Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Tommy Hanssons Taxi och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Tommy Hanssons Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-19741.

.

De som är på något sätt har med Tommy Hanssons Taxi är Hansson, Nils Tommy som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tommy Hanssons Taxi har 550927-XXXX som sitt organisationsnummer.