Brummens Firma

Gävleborgs län

Information

550102-XXXX är organisationsnummer för bolaget Brummens Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brummens Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Brummens Firma finns i.

Brummens Firma har varit registrerat sedan 1998-01-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brummens Firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Brummens Firma är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Brummens Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brummens Firma så kan ni göra det på telefon genom 0278-611120 eller genom brev på följande adress:

Fönsterputs, städning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brummens Firma och det är Malmström, Lars Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,