Sälls El & Mek Lennart Säll

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Sälls El & Mek Lennart Säll är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sälls El & Mek Lennart Säll är ett av dem. Statusen för Sälls El & Mek Lennart Säll är att Bolaget är aktivt.

Sälls El & Mek Lennart Säll är ett Enskild firma och skapades 1980-02-18. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sälls El & Mek Lennart Säll ska trivas.

Sälls El & Mek Lennart Säll är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och mekaniska arbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sälls El & Mek Lennart Säll är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sälls El & Mek Lennart Säll och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Sälls El & Mek Lennart Säll så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-654011.

.

De som är på något sätt har med Sälls El & Mek Lennart Säll är Säll, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sälls El & Mek Lennart Säll har 530613-XXXX som sitt organisationsnummer.