SÖ Rit och Skyltservice

Gävleborgs län

Information

510125-XXXX är organisationsnummer för bolaget SÖ Rit och Skyltservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SÖ Rit och Skyltservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som SÖ Rit och Skyltservice finns i.

SÖ Rit och Skyltservice har varit registrerat sedan 1989-10-02 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SÖ Rit och Skyltservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SÖ Rit och Skyltservice är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för SÖ Rit och Skyltservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med SÖ Rit och Skyltservice så kan ni göra det på telefon genom 0278-21398 eller genom brev på följande adress:

Rittjänster åt industrin samt tillverkning av skyltar

Det finns olika personer som har en koppling med SÖ Rit och Skyltservice och det är Östling, Sigrid Birgitta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,