Tur&Ton i Hälsingland

Gävleborgs län

Information

Tur&Ton i Hälsingland är ett av många verksamheter som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Tur&Ton i Hälsingland finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tur&Ton i Hälsingland är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-15.

Tur&Ton i Hälsingland som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-05-16. Men sedan 1996-01-01 så har Tur&Ton i Hälsingland varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tur&Ton i Hälsingland så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-45011.

Bollnäs arbetar för att verksamheter som Tur&Ton i Hälsingland ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tur&Ton i Hälsingland. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Jord och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet. Hästverksamhet såsom avel och transporter. Musikunderhållning och kursverksamhet.

Firmatecknare för Tur&Ton i Hälsingland är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tur&Ton i Hälsingland och det är följande personer, Svärd, Lars Roger som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tur&Ton i Hälsingland är 490717-XXXX.