Weglins Bil & Motor

Gävleborgs län

Information

490212-XXXX är organisationsnummer för företaget Weglins Bil & Motor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weglins Bil & Motor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Weglins Bil & Motor finns i.

Weglins Bil & Motor har varit registrerat sedan 1982-02-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Weglins Bil & Motor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Weglins Bil & Motor är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Weglins Bil & Motor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Weglins Bil & Motor så kan ni göra det på telefon genom 0271-15248 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad, gräv- och schaktarbeten samt skogsdikning och snöröjningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Weglins Bil & Motor och det är Weglin, Anders Erland som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,