Skogens Personal & Maskin Ring. F:a

Gävleborgs län

Information

Skogsbrukets personalbehovsförmedling, maskinresursförmedling av skogsmaskiner, skogsplantsförmedling, arbetsuppdragsförmedling, utföra skogsvårdsuppdrag, utföra linjeröjning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skogens Personal & Maskin Ring. F:a vars bolagstyp är Enskild firma.

I Bollnäs så är Skogens Personal & Maskin Ring. F:a ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 2006-02-03 så skapades Skogens Personal & Maskin Ring. F:a och bolaget är har F-skattsedel Skogens Personal & Maskin Ring. F:a har haft det sedan 2006-02-02.

Skogens Personal & Maskin Ring. F:a är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

480905-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Skogens Personal & Maskin Ring. F:a och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Skogens Personal & Maskin Ring. F:a så går det att nå dem via telefon på 070-6413740 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skogens Personal & Maskin Ring. F:a är Österman, Harding Gustav som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, Björk, Benita Tora Christina som är född 1949 och har titeln Prokurist, .