Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson på telefon .

Företaget skall bedriva revision och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson innehar ej F-skattsedel och Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson så är det följande:

Bollnäs Revisionsbyrå, Maj-Lis Johansson har 470524-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.