Hasses Service, Hans Lönnberg

Gävleborgs län

Information

460724-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hasses Service, Hans Lönnberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hasses Service, Hans Lönnberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Hasses Service, Hans Lönnberg finns i.

Hasses Service, Hans Lönnberg har varit registrerat sedan 1970-12-01 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hasses Service, Hans Lönnberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Hasses Service, Hans Lönnberg är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Hasses Service, Hans Lönnberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hasses Service, Hans Lönnberg så kan ni göra det på telefon genom 0278-14880 eller genom brev på följande adress:

Bensinstationsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Hasses Service, Hans Lönnberg och det är Lönnberg, Hans Einar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,