MC-Modd

Gävleborgs län

Information

450430-XXXX är organisationsnummer för bolaget MC-Modd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MC-Modd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som MC-Modd finns i.

MC-Modd har varit registrerat sedan 2000-11-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för MC-Modd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

MC-Modd är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för MC-Modd är följande:

Vill ni komma i kontakt med MC-Modd så kan ni göra det på telefon genom 0278-665703 eller genom brev på följande adress:

Reparationer och försäljning av MC, skotrar, båtmotorer och övriga småmotorer samt försäljning av reservdelar och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med MC-Modd och det är Modd, Bernt Gustav som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,