BK Konstruktion

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och BK Konstruktion är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BK Konstruktion är ett av dem. Statusen för BK Konstruktion är att Bolaget är aktivt.

BK Konstruktion är ett Enskild firma och skapades 1997-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BK Konstruktion ska trivas.

BK Konstruktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rörelsen skall bedriva konstruktionsverksamhet av maskinell utrustning och industriutrustning för trä- och mekanisk industri, köpa och försälja maskiner, maskindelar och övrig industriut- rustning i samma branscher, konsultverksamhet för råd och anvisningar i teknikfrågor och datorstödd konstruktion samt i övrigt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BK Konstruktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BK Konstruktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med BK Konstruktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-642556.

.

De som är på något sätt har med BK Konstruktion är Karlsson, Bengt Erik som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BK Konstruktion har 441223-XXXX som sitt organisationsnummer.