Salong Ninni Ingegärd Wikman

Gävleborgs län

Information

440225-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Ninni Ingegärd Wikman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Ninni Ingegärd Wikman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Salong Ninni Ingegärd Wikman finns i.

Salong Ninni Ingegärd Wikman har varit registrerat sedan 1979-12-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Ninni Ingegärd Wikman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Ninni Ingegärd Wikman är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Salong Ninni Ingegärd Wikman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Ninni Ingegärd Wikman så kan ni göra det på telefon genom 0278-650980 eller genom brev på följande adress:

Frisérsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Ninni Ingegärd Wikman och det är Vikman, Ingegärd Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,