F:a Nisse Jonsson

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och F:a Nisse Jonsson är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F:a Nisse Jonsson är ett av dem. Statusen för F:a Nisse Jonsson är att Bolaget är aktivt.

F:a Nisse Jonsson är ett Enskild firma och skapades 1982-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F:a Nisse Jonsson ska trivas.

F:a Nisse Jonsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bär och frukt samt transportverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F:a Nisse Jonsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är F:a Nisse Jonsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med F:a Nisse Jonsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-21155.

.

De som är på något sätt har med F:a Nisse Jonsson är Jonsson,Nils Åke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F:a Nisse Jonsson har 420709-XXXX som sitt organisationsnummer.