Stellans Läder

Gävleborgs län

Information

411127-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stellans Läder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stellans Läder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Stellans Läder finns i.

Stellans Läder har varit registrerat sedan 2000-01-21 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stellans Läder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stellans Läder är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Stellans Läder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stellans Läder så kan ni göra det på telefon genom 090-775022 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av skin och läderprodukter som plånböcker, bälten, handväskor och handskar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stellans Läder och det är Wengelin, Stellan Erik Sören som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,