Institutet för Fysiatrik

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Institutet för Fysiatrik är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Institutet för Fysiatrik är ett av dem. Statusen för Institutet för Fysiatrik är att Bolaget är aktivt.

Institutet för Fysiatrik är ett Enskild firma och skapades 1984-09-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Institutet för Fysiatrik ska trivas.

Institutet för Fysiatrik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utövande av naturenliga terapier.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Institutet för Fysiatrik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Institutet för Fysiatrik och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Institutet för Fysiatrik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-41376.

.

De som är på något sätt har med Institutet för Fysiatrik är Lukkarinen, Heimo Ensio som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Institutet för Fysiatrik har 391027-XXXX som sitt organisationsnummer.