Olle Johansson Ingenjörsbyrå

Gävleborgs län

Information

390316-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Olle Johansson Ingenjörsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olle Johansson Ingenjörsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Olle Johansson Ingenjörsbyrå finns i.

Olle Johansson Ingenjörsbyrå har varit registrerat sedan 1980-08-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Olle Johansson Ingenjörsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Olle Johansson Ingenjörsbyrå är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Olle Johansson Ingenjörsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olle Johansson Ingenjörsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0278-654060 eller genom brev på följande adress:

Konstruera och montera elanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Olle Johansson Ingenjörsbyrå och det är Johansson, Bernt Olov som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,