Johnny Nilsson Travsportartiklar

Gävleborgs län

Information

370701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johnny Nilsson Travsportartiklar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johnny Nilsson Travsportartiklar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Johnny Nilsson Travsportartiklar finns i.

Johnny Nilsson Travsportartiklar har varit registrerat sedan 1973-03-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Johnny Nilsson Travsportartiklar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Johnny Nilsson Travsportartiklar är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Johnny Nilsson Travsportartiklar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johnny Nilsson Travsportartiklar så kan ni göra det på telefon genom 0278-13530 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Johnny Nilsson Travsportartiklar och det är Nilsson, Johnny Arnold som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,