Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag är ett bolag som finns i Bollnäs. I Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schönning, Nils Lennart Samuel som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Schönning, Per Samuel som är född 1919 och har titeln Bolagsman, Schönning, Ruth Elvira som är född 1920 och har titeln Bolagsman, Schönning, Ruth Kerstin Margareta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag på telefon 070-6450250.

Tomtstyckningsrörelse, skogsbruk, handel med fastigheter och värdepapper samt äga och förvalta fastigheten Tönnånger 23:1 med tillhörande sågbyggnad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Tönnångers Ångsåg Förvaltning Handelsbolag har 986000-1081 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.