Vännernas trädgård Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bollnäs och Vännernas trädgård Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Vännernas trädgård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Vännernas trädgård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Vännernas trädgård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-11-26. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Vännernas trädgård Handelsbolag ska trivas.

Vännernas trädgård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-05. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Trädgårdskafé, visning av trädgårdar, utställningsverksamhet såsom konst- och designutställningar främst av textil och möbler, försäljning av design- och trädgårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vännernas trädgård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-05.

Idag är Vännernas trädgård Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Vännernas trädgård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5086661.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Vännernas trädgård Handelsbolag är Carlsson, Ingrid Katarina som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Carlsson, Lars Håkan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Eberson Skjefstad, Karin A Maria U som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vännernas trädgård Handelsbolag har 969731-3931 som sitt organisationsnummer.